Tjänster

Pågående bokprojekt

Konsulttjänster 


Stora förändringar kommer att krävas av oss i den omställning som ligger framför oss. Att stå mentalt förberedd inför denna utmaning genererar mindre rädsla, och mera trygghet, kraft och kreativitet. Syftet med detta erbjudande är att höja den mentala beredskapen inför framtiden.


Artpow erbjuder föredrag, ev. inklusive workshop, till företag och organisationer som vill stärka sin position inför framtiden. Organisationer uppbyggda på ett nytt sätt tar idag över världsekonomin i en rasande fart (Silicon Valley). De stora digitala plattformarna är nya maktcentra som västvärldens demokratier inte hunnit hitta former för att hantera (se t.ex. presidentvalet i USA). Hur tänka? Hur göra? Och hur organisera ett företag för att hänga med i denna utveckling? Dessutom kommer sannolikt företagens sociala och globala ansvar att bli en alltmer het och viktig fråga ju mer miljö- och klimatfrågorna kommer att kräva en omställning i både livsstil och företagande. Hur kan denna övergång göras så smidig som möjligt? Kan ett samarbete med naturen i teknikutveckling och företagande till och med gynna både näringsliv och livet på jorden?


Exempel på frågor som kan beröras:


  • Avgörande framtidsfaktorer - och hur vrida organisationer i rätt riktning
  • Den fria, kreativa och andeburna människan - hur bygga moderna organisationer
  • Vårt företags sociala och globala ansvar - företagande med ett högre syfte
  • Jorden är vårt enda hem - hur kan vårt företag bidra till en omsorg om livet på jorden


Olika metoder för att förtydliga skillnaden mellan gårdagens och morgondagens tänkande och handlande kommer att användas. Genomförs i samarbete med kunden och eventuellt andra konsultföretag.
         ArtPow, Kammakargatan 6B, 111 40 Stockholm, ilona@artpow.se, Mobil: 0730-80 00 19  ArtPow är en bifirma till Stenberg & Bengts AB